Voor organisatoren

Herita vzw coördineert Open Monumentendag.  Ben je Open Monumentendag-organisator en wil je op de hoogte blijven van praktische informatie, het laatste nieuws en belangrijke deadlines rond Open Monumentendag? Schrijf je dan in op de Herita nieuwsbrief en kom alles rond Open Monumentendag als eerste te weten.

Duurzaamheid

Europees jaarthema 2022

Verschillende Europese landen engageren zich om rond het thema de leukste activiteiten uit te werken. Wij doen hetzelfde en hopen om jou warm te maken om rond duurzaamheid te werken. Of je nu een doorwinterde Open Monumentendag-organisator bent of je zou voor het eerst een activiteit organiseren, we overladen je heel graag met inspiratie rond erfgoed en inclusiviteit!

Laat je door het Europees Thema uitdagen om jouw erfgoed met andere ogen te bekijken. Meedoen met het thema is zeker geen verplichting maar het kan wel voor een andere invalshoek zorgen. Wij helpen je daarom om dit thema te begrijpen en geven je heel wat tips waarmee je aan de slag kan om een activiteit rond inclusie uit te werken. 

Praktische info