Menu

Veelgestelde vragen: Open Monumentendag en het coronavirus

Vraag: Welke activiteiten kunnen organisatoren nu al zonder veel problemen online inschrijven? 

Momenteel kunnen alle digitale initiatieven ingeschreven worden via het online inschrijvingssysteem. Daarnaast kunnen activiteiten die plaatsvinden in openlucht, zoals fiets- en wandelroutes, ingeschreven worden zolang de coronamaatregelen nageleefd worden.

Vraag: Blijven de deadlines voor de inschrijvingen en het promotiemateriaal behouden? 

Naar alle waarschijnlijkheid zullen de deadlines aangepast worden zodat organisatoren meer tijd krijgen om activiteiten te organiseren. Hetzelfde geldt voor het promotiemateriaal. 

Gratis downloadbaar promotiemateriaal kan tot op Open Monumentendag zelf nog gedownload worden.

Vraag: Zal jullie website en bijhorende activiteitenoverzicht dit jaar uitgebreid worden met meer opties om extra artikels, filmpjes,... weer te geven? 

Het activiteitenoverzicht is gekoppeld aan het inschrijvingssysteem. Dit wordt extern ontwikkeld. Aanpassingen zijn helaas niet meer mogelijk. Open Monumentendag-organisatoren zetten best in de beschrijving van hun activiteiten duidelijke links van filmpjes en artikels die op de eigen website of Facebookpagina te zien zijn. Op die manier vormt openmonumentendag.be een doorverwijspagina naar jouw lokale website of Facebookpagina.