Beleef Open Monumentendag achter de schermen als vrijwilliger!

08/08/2017

Voor de 29ste editie van Open Monumentendag zoekt Herita enthousiaste vrijwilligers. Kom promotie voeren in de mooiste monumenten, help mee in ons 'Open Monumentendag call center' of begeleid een van de 15 exclusieve activiteiten tijdens de avant-première op zaterdag 9 september!

Mondige erfgoedliefhebbers gevraagd!

Gewapend met een klipbord en invulfolders van Herita ga je samen met een andere enthousiaste vrijwilliger op pad om bezoekers te informeren over Herita en hen warm te maken voor het gratis lidmaatschap. Je probeert zoveel mogelijk mensen te overtuigen van de voordelen.

Interesse? Bekijk hier de vacature!

 

 

Wij zoeken: vlotte en efficiënte bellers

Je ontvangt een bellijst met de contactgegevens van een aantal lokale organisatoren en een standaardvragenlijst. Wat zijn de eerste impressies? Hoeveel bezoekers zijn er geteld? Welke leeftijdscategorieën waren aanwezig? Je belt alle organisaties op en stelt hen to-the-point de vragen. Je maakt beknopte, leesbare notities zodat de persverantwoordelijke van Herita deze kan herwerken tot een persbericht.

 

Iets voor jou? Bekijk hier de volledige vacature!

 

 

Begeleid een exclusief bezoek tijdens de avant-première

Je onthaalt de deelnemers van de ledenactiviteit warm en bent het aanspreekpunt van Herita ter plaatse. Je bewaakt de timing van het programma en je kan als begeleider ook zelf gratis deelnemen aan de activiteit. Daarna pols je bij de deelnemers wat ze ervan vonden. Achteraf breng je verslag uit via mail aan Herita.

 

Helemaal je ding? Bekijk hier de vacature!

 

 

Kom je ons vergezellen?

Op onze website kan je alle vacatures nog eens rustig nalezen. Vergeet je zeker niet voor 21 augustus aan te melden.