Wedstrijd

Slow Cabin

Win een weekend in een Slow Cabin!

hamer

Glamping op een geheime erfgoedlocatie

Op zondag 12 september is het Open Monumentendag: dé gelegenheid bij uitstek om onroerend erfgoed te verkennen, helemaal gratis. Maar we doen er nog een schepje bovenop! Maak kans op een time for two arrangement van Slow Cabins!  De cabin staat voor de gelegenheid op een geheime erfgoedplek in Vlaanderen. 

Een Slow Cabin is een zelfvoorzienend, romantisch huisje, minimalistisch ingericht met natuurlijke materialen en grote glasramen om volledig op te gaan in de verbinding met elkaar en de omgeving. Stook de houtkachel aan en geniet van de gezellige warmte van je zelfgestookt houtvuurtje.

Beantwoord de vraag van Linde en maak kans op een weekendarrangement voor 2 personen. De winnaar ontvangt een voucher van Slow Cabins ter waarde van € 490. De voucher blijft een jaar geldig en kan ingewisseld worden voor 2 overnachtingen in een weekend naar keuze. Deelnemen kan tot Open Monumentendag op zondag 12 september. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. 

Wedstrijdvraag

Na een overnachting in de Sint-Godelieve Abdij in Brugge is Linde helemaal klaar voor Open Monumentendag. Weet jij welke erfgoedplekken je op zondag 12 september bij jou in de buurt kan ontdekken? 

Neem een kijkje, doe inspiratie op en laat ons via onderstaand formulier weten welke lokale activiteit jou het meest aanspreekt en waarom. Succes!

Remote video URL

Meer Open Monumenten?