Menu

Hoe kunnen we jou in deze onzekere tijden het best ondersteunen? Laat het ons weten

De Nationale Veiligheidsraad besliste op 13 mei dat musea en culturele bezienswaardigheden opnieuw de deuren mogen openen vanaf 18 mei. Naar aanleiding van deze beslissing nemen we de organisatie van Open Monumentendag ook verder onder de loep. We bekijken momenteel verschillende mogelijkheden. 

Om een beter inzicht te krijgen welke ondersteuning nuttig is voor jou als organisator, vragen we je om onderstaande bevraging in te vullen. Op 30 mei sluiten we deze bevraging af en gaan we met de input aan de slag.

We doen er alles aan om de inschrijvingen te laten lopen t.e.m. eind augustus. Heb je de intentie om deel te nemen aan Open Monumentendag nu je meer voorbereidingstijd zal hebben?
Op welke manier zou je deelnemen aan Open Monumentendag
Welke ondersteuning wens je in de organisatie van jouw fysieke openstelling?
Heb je interesse om te participeren in een groepsaankoop voor digitale producten om jouw monument digitaal te ontsluiten (video's, dronebeelden, 360-beelden,...)
Prijsindicatie: je zou de mogelijkheid hebben om dronebeelden aan te kopen voor €400 i.p.v. €500. 360-beeden kosten rond de €800
Waarom niet?
Heb je interesse in filmpjes die stap voor stap uitleggen hoe je zelf aan de slag kan met digitale tools?
Zou je het overwegen om een activiteit te organiseren die enkel de buitenkant van jouw monument aandoet (dus geen bezoek binnenin)
Denk aan gevelzoektochten, een wandeling met historische uitleg,...
Welke ondersteuning verwacht je hierbij van Herita?