Digitale reservatietool

Digitaal reserveringssysteem

Om je fysieke openstelling op een zo veilig mogelijke manier te organiseren, werk je het best met een digitaal reservatiesysteem. Herita werkt hiervoor samen met een nieuwe partner Halito!

Hoe werkt het?

  • Je kan als organisator gratis gebruik maken van dit systeem en dit voor zoveel activiteiten als je zelf wil. Bij interesse laat je je gegevens hieronder achter!
  • Het systeem is volledig op maat gemaakt van jouw monument, gegidste wandeling... en is telkens opnieuw aanpasbaar.
  • Per activiteit kan je zelf kiezen uit hoeveel tijdsloten dit bestaat en hoeveel mensen er welkom zijn per tijdslot. Dit kan op ieder moment aangepast worden.
  • Het systeem is tot en met Open Monumentendag 'live' zodat last minute bezoekers zich via hun smartphone nog kunnen inschrijven.
  • Als organisator zal je zelf de inschrijvingen en jouw activiteit kunnen beheren in het systeem. Je zal jouw activiteiten ook zelf moeten aanmaken op basis van onze handleiding.

Heb je vragen? Mail dan naar beau.vandooren@herita.be

Bekijk de handleiding

Heb je een reservatiepagina aangevraagd en kreeg je een mail van Halito om een account aan te maken? Dan helpen deze filmpjes je verder op weg om je reservatiepagina's op punt te zetten. Succes!

Ik wil gebruik maken van deze reservatietool

Om gratis gebruik te kunnen maken van deze tool kan je je gegevens achterlaten door op de groene knop te drukken.

Begin juli zal je gecontacteerd worden met meer info over het reservatiesysteem en hoe je de reservaties van jouw activiteit kan aanmaken. Zo staat alles tip top in orde tegen de lancering van de publiekswebsite op 2 augustus.