Menu

Digitale reservatietool

Digitaal reserveringssysteem

Om je fysieke openstelling op een zo veilig mogelijke manier te organiseren, werk je het best met een digitaal reservatiesysteem. Herita zet voor jou één op poten waar je gratis aan kan deelnemen! Dit systeem is volledig op maat gemaakt van jouw monument, gegidste wandeling....

Hoe werkt het?

Er zal een link gekoppeld worden aan je activiteit die je inschreef via het inschrijvingssysteem naar de reservatiesite. Daar kunnen de bezoekers kiezen op welk uur ze je monument wensen te bezoeken. Ieder tijdslot werkt met een maximumcapaciteit, afhankelijk van de vloeroppervlakte van ieder monument (maximaal 1 persoon per 15m²). Zo zullen de bezoekers een alternatief moment moeten kiezen wanneer het gewenste moment volzet is. Na het bevestigen van hun registratie ontvangen de bezoekers een bevestigingsmail met pdf-ticket. Op vertoning hiervan aan de ingang kunnen de bezoekers jouw monument betreden.

Rondleidingen met gids zijn in beperkte vorm mogelijk. Indien je een rondleiding aanbiedt, zullen de bezoekers op de reservatiesite kunnen aanvinken of ze geïnteresseerd zijn om hieraan deel te nemen binnen hun tijdsslot. 

Ik wil gebruik maken van deze reservatietool

Om gratis gebruik te kunnen maken van deze tool, hebben wij praktische informatie nodig om jouw monument toe te voegen aan de reservatietool. Let op: als je een reservatiesysteem wil opzetten in meerdere monumenten, dan schrijf je deze apart in via onderstaand formulier

Deadline om te beslissen of je al dan niet wil gebruik van van deze tool, is 28 augustus. De bestelling werd afgesloten.