Ga verder naar de inhoud

Muziek in den Hof

Muziek, een leuk pop-up café, een stralende tuin en enthousiaste vrijwilligers. Het wordt tof in den hof van De Hofkamer. De deuren van onze hidden gem staan open!

Vrij bezoek
Privéwoning
Dit is een activiteit van

Herita en haar topvrijwilligers

Leo Adrieaenssens

Met hart en ziel zetten onze vrijwilligers zich in voor de openstelling van De Hofkamer. Speciaal voor Open Monumentendag maken ze van den hof een plek waar je kan genieten van muziek, lekkers en natuurlijk ook van een bijzonder monument.  


Toegankelijkheid

De Hofkamer is een historisch gebouw zonder lift. De tuin en de prachtige pronkkamer op het gelijkvloers zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De eerste verdieping niet.

Het aangepast toilet voor rolstoelgebruikers bevindt zich op het gelijkvloers in Den Wolsack, het gebouw waarlangs je De Hofkamer bereikt.

Kinderwagens zijn enkel toegankelijk op het gelijkvloers omwille van de smalle doorgangen in het pand. Zij kunnen bij de start van het bezoek achtergelaten worden in de toegangshal van Den Wolsack.

Een verschoningskussen voor baby’s is aanwezig. Warm je graag een papfles of groentepapje op? Onze vrijwilligers helpen je met plezier.

10 september 2023
10:00 - 17:00
De Hofkamer
Oude Beurs 27
2000 Antwerpen