Ga verder naar de inhoud

Golfkar-shuttledienst OMD Raversijde

Heb je last van vermoeide voeten en nood aan een (elektrisch) duwtje in de rug? Neem plaats achter het stuur van één van de golfkarretjes die dienst doen als shuttle!

Vrij bezoek
Dit is een activiteit van

Dienst cultuur Oostende

In Oostende trekken we op OMD traditiegetrouw één van de wijken in. Na Stene en Zandvoorde staat dit jaar Raversijde centraal. Waar natuur en cultuur elkaar ontmoeten in de vorm van duinen, strand, zee, militaire relicten en luchtvaart. 2,5 km, dat is de afstand tussen de verste punten in Raversijde. Heb je last van vermoeide voeten en nood aan een (elektrisch duwtje) in de rug? Neem dan plaats achter het stuur van de golfkarretjes die tijdens Open Monumentendag doorlopend dienst doen als shuttledienst. 100% elektrisch, want ook op een dag waar het verleden centraal staat, verliezen we de huidige duurzaamheidsnormen niet uit het oog.


Praktisch

De golfkarretjes zijn de hele dag beschikbaar om rond te rijden tussen de infopunten bij OC Ter Yde, Batterij Antwerpen en het paviljoen Prins Karel.

Doorlopend van 10.00-18.00 uur. Opgelet: op basis van beschikbaarheid en enkel mits registratie van je identiteitskaart ter plaatse.

Het volledige programma en alle actuele informatie over Open Monumentendag in Oostende vind je op www.oostende.be/omd 
Zo goed als alle activiteiten zijn gratis, voor sommige moet je reserveren. Op de dag zelf kan je inschrijven aan de Infopunten. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf via www.oostende.be/omd

Tijdens Open Monumentendag kan je hier met al je vragen terecht.

Infopunt A: OC Ter Yde, Duinenstraat 172 (+ UiTPAS-infostand)
Infopunt B: Luchthaventerminal, Nieuwpoortsesteenweg 887
Infopunt C: Batterij Antwerpen, Duinenstraat 91
Infopunt D: ingang Atlantikwall, Duinenstraat 147