Ga verder naar de inhoud

Brouwerij De Ridder BRUIST

Brouwerij De Ridder rolt de rode loper uit! Kom samen het rijke verleden, heden en toekomst van deze parel ontdekken met rondleidingen, DJ - sets, expo's, een (h)eerlijke buurtbrunch en een infosessie van het Stadsmakersfonds.

Vrij bezoek
Industrieel erfgoed
Dit is een activiteit van

Een activiteit van Miss Miyagi, in samenwerking met District Deurne, Stadsmakersfonds, Andante CGG, VolXmuseum, RICO, TRIX en Rijwielen Smets. 

Brouwerij De Ridder is een voormalige brouwerij net achter de Turnhoutsebaan in Deurne-Dorp. Dit imposante bouwwerk werd opgericht in de 19e eeuw en zal vanaf 2025 ruimte bieden aan socioculturele activiteiten, zorgorganisaties, buurtvoorzieningen en ateliers voor cultuur, ambacht en lokale productie.

Samen met onze buurtpartners en tijdelijke inwoners willen we het verleden, heden en toekomst van de Brouwerij illustreren, het hart en de ziel.

Schrijf je via onze website in voor de (h)eerlijke buurtbrunch (ism. RICO lab + GROF), kom chillen op de beats van abrahamblue (ism. TRIX), bezoek de closing expo van kunstenaarscollectief FAAR, ontdek het Stadsmakersfonds of laat je een laatste keer rondleiden in de machtige ruimtes.

10 september 2023
11:00 - 21:00
Brouwerij De Ridder
Hertstraat
2100 Deurne